Φρέσκα αρωματικά φυτά και βότανα, Κένταυρος

Καλώς Ήλθατε


Η εμπειρία στο τομέα της γεωργίας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων είκοσι ετών μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δική μας παραγωγική- εμπορική εταιρεία.


Έτσι το 2008 ιδρύουμε την ΄΄A.P. AGRO FARM INVESTMENTS LTD΄΄ με σκοπό την παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.

Το 2012 η εταιρεία συγχωνεύει δύο νέα βιολογικά αγροκτήματα, το ΄΄ΚΤΗΜΑ ΛΙΒΟΝΟΤΟΣ΄΄ στα Λεύκτρα Βοιωτίας και το φυτώριο ΄΄ATTICA QUALITY PLANTS ΕΠΕ΄΄ στον  Άγιο Στέφανο Αττικής.

Σήμερα η εταιρεία καλλιεργεί βιολογικά συνολικά 130 στρέμματα με αρωματικά φυτά, τα οποία τυποποιεί σε ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο 700 τ.μ. στη Τανάγρα Βοιωτίας και με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα (Σταδίου 48).


Τα προϊόντα των αγροκτημάτων μας έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουν πολύ μεγάλη ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά και τις αραβικές χώρες λόγω της άριστης αρωματικής και γευστικής ποιότητας τους που σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές επεξεργασίας - τυποποίησης, μας δίνουν την ανταγωνιστική δυνατότητα να εξάγουμε σχεδόν το 90% της παραγωγής.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.kentavrosherbs.gr/el/#sigProIdfc3ea5f019